середа, 8 квітня 2020 р.

Виробниче навчання гр. К - 16. Приготування прісного тіста. Приготування начинок. Приготування вареників з різними начинками.

Тема програми: приготування прісного тіста та виробів з нього.  

Тема уроку: організація роботи борошняного цеху. Приготування прісного тіста. Приготування начинок. 


                                                    
                                                            Виконайте завдання:

1. Дайте відповіді в зошитах на питання.
2. Уважно перегляньте відео приготування прісного тіста.
3. Перегляньте відео приготування начинок.
4. Зробіть технологічну картку приготування прісного тіста на 1000 г, зробіть розрахунок на 500 г.
5. Складіть технологічні картки  приготування начинок на 1000 г, зробіть розрахунок на 350 г.
6. Складіть калькуляційні картки начинок.
7. Напишить у зошиті типові помилки при приготуванні та шляхи їх попередження.
8. Приготуйте прісне тісто, начики. Зробіть фотозвіт пофазної роботи, відправляйте в групу на viber.



Тема уроку: приготування вареників з різними начинками.




Виконайте завдання:

1. Дайте відповіді в зошитах на питання.
2. Дайте відповіді на питання з техніки безпеки.
3. Перегляньте відео приготування вареників.
4Ознайомтесь з технологією приготування вареників.
5. Створіть за зразком технологічну картку, зробити розрахунок на 3 порції.
6. Складіть калькуляційну картку страви.
7. Типові помилки та шляхи їх попередження.
8. Перегляньте відео цікавих способів  формування вареників.
9. Зробіть вареники з картоплею і фотозвіт пофазної роботи. Відправляйте в групу на viber.

Немає коментарів:

Дописати коментар