вівторок, 7 квітня 2020 р.

Виробниче навчання гр. К - 16. Приготування картоплі, смаженої у фритюрі.

Тема  програми : приготування страв і гарнірів з овочів.

Тема уроку : приготування картоплі, смаженої у фритюрі.




Виконайте завдання:


1. Дайте відповіді в зошитах на питання.
2. Виконайте завдання.                                                         
3. Перегляньте відео приготування картоплі, смаженої у фритюрі.
4. Зробіть у зошиті  технологічну картку, розрахунок сировини на 3 порції.
5. Складіть калькуляційну картку страви.
6. Зробіть " Хмару слів" на тему: "Приготування картоплі, смаженої  у фритюрі.
7. Напішить у зошиті типові помилки при приготуванні страви та шляхи їх попередження.
8. Приготуйте страву, зробіть фотозвіт пофазної роботи, відправляйте в групу на viber,

Немає коментарів:

Дописати коментар