пʼятниця, 3 квітня 2020 р.

Виробниче навчання гр.К - 16. Приготування овочів смажених основним способом.

Тема програми: приготування страв і гарнірів з овочів.

Тема уроку: приготування овочів смажених основним способом. Вимоги до якості. Відпуск.


  

                                                          Виконайте завдання:

1. Дайте відповіді в зошитах на питання.
2. Перегляньте відео №1,відео №2 приготування страв, виконайте завдання.
3. Зробити технологічну схему приготування страви.
4. Ознайомтесь з технологією приготування картоплі, кабачків.
5. Зробити за зразком в зошиті технологічну картку№1, технологічну картку№2 і розрахунок    на 3 порції.
6. Складіть калькуляційні картки страв.
7. Картка - завдання. Закінчить надані речення.
8. Вирішить  проблемні ситуації, дайте відповіді у зошитах.
9. Приготуйте страву, зробіть фотозвіт пофазної роботи. Відправляйте в групу на viber.
  Готуйте з любовью, успіху вам!

Немає коментарів:

Дописати коментар