пʼятниця, 10 квітня 2020 р.

Виробниче навчання гр. К - 16. Приготування локшини домашньої. Приготування чебуреків.

Тема програми: приготування прісного тіста та виробів з нього.


Тема уроку: приготування чебуреків.





                                                     Виконайте завдання:


1Дайте відповіді у зошитах на питання.
2. Виконайте вправу.
3. Цікаве про чебуреки.
4. Перегляньте відео № 1, відео № 2 приготування чебуреків та виконайте завдання.
5. Послідовність приготування чебуреків, створіть технологічну схему.
6. Складіть технологічну картку приготування чебуреків, зробить розрахунок на 30 шт..
7. Складіть калькуляційну картку страви.
8Питання для самоконтролю.
9. Типові помилки та шляхи їх попередження. Дайте відповіді у зошитах.
10. Приготуйте чебуреки. Зробіть фотозвіт пофазної роботи, відправляйте в групу на viber.


  Тема уроку: приготування локшини домашньої.



                                                       






                                              





                                            
                                               Виконайте завдання:

1. Дайте відповіді у зошитах на питання. 
2. Перегляньте відео приготування локшини домашньої.
3. Ознайомтесь з технологічною схемою приготування локшини.
4. Складіть технологічну картку, зробіть розрахунок на 500г.
5. Складіть калькуляційну картку страви.
6. Ознайомтесь з послідовністю приготування локшини домашньої.
7. Складіть у зошиті кросворд на тему: "Приготування локшини".
8. Пройдіть тест.
9. Приготуйте локшину домашню. Зробіть фотозвіт пофазної роботи.
    Відправляйте в групу на viber.

Немає коментарів:

Дописати коментар