четвер, 9 квітня 2020 р.

Виробниче навчання гр. К - 16. Приготування пельменів. Приготування галушок.

Тема програми: приготування прісного тіста та виробів з нього.

Тема уроку: приготування пельменів.






                                                                Виконайте завдання:

1. Дайте в зошиті відповіді на питання.
2. Перегляньте відео приготування пельменів.
3. Ознайомтесь з  послідовністю приготування страви.
4. Ознайомтесь з технологією приготування тіста.
5. Ознайомтесь з технологією приготування фарша.
6 .Ознайомтесь з цікавою інформацією про види пельменів, перегляньте відео способів формування пельменів.
7. Складіть технологічну картку страви, зробіть розрахунок на 3 порції.
8. Складіть калькуляційну картку страви.
9..Вимоги до якості страви.
10. Зробити звіт у зошитах.
11. Пройдіть тест.
12. Приготуйте пельмені. Зробіть фотозвіт пофазної роботи. Відправляйте в групу на viber.


 Тема уроку: приготування галушок.


                                                   Виконайте завдання:

1. Дайте відповіді у зошитах на питання.
2. Ознайомтесь з технологією приготування галушок, перегляньте слайд 1слайд 2.
3. Зверніть увагу на послідовність приготування галушок - технологічну схему.
4. Перегляньте відео приготування галушок.
5. Складіть технологічну картку у зошиті за зразком, зробіть розрахунок сировини на приготування 3 порцій галушок.
6. Складіть калькуляційну картку страви.
7. Дайте відповіді на додаткове завдання у зошиті.
8. Приготуйте страву, зробіть фотозвіт пофазної роботи. Відправляйте в групу на viber.

1 коментар: