Тема програми: приготування прісного тіста та виробів з нього.
Тема уроку: приготування пельменів.
Виконайте завдання:
1. Дайте в зошиті відповіді на питання.
2. Перегляньте відео приготування пельменів.
3. Ознайомтесь з послідовністю приготування страви.
4. Ознайомтесь з технологією приготування тіста.
5. Ознайомтесь з технологією приготування фарша.
6 .Ознайомтесь з цікавою інформацією про види пельменів, перегляньте відео способів формування пельменів.
7. Складіть технологічну картку страви, зробіть розрахунок на 3 порції.
8. Складіть калькуляційну картку страви.
9..Вимоги до якості страви.
10. Зробити звіт у зошитах.
11. Пройдіть тест.
12. Приготуйте пельмені. Зробіть фотозвіт пофазної роботи. Відправляйте в групу на viber.
Тема уроку: приготування галушок.
1. Дайте відповіді у зошитах на питання.
2. Ознайомтесь з технологією приготування галушок, перегляньте слайд 1, слайд 2.
3. Зверніть увагу на послідовність приготування галушок - технологічну схему.
4. Перегляньте відео приготування галушок.
5. Складіть технологічну картку у зошиті за зразком, зробіть розрахунок сировини на приготування 3 порцій галушок.
6. Складіть калькуляційну картку страви.
7. Дайте відповіді на додаткове завдання у зошиті.
8. Приготуйте страву, зробіть фотозвіт пофазної роботи. Відправляйте в групу на viber.
Супер,Ольга Владимировна Лучшая!!!
ВідповістиВидалити